## 1. Lyric wants to buy 3 shirts that cost $21.89 each. She also wants to buy 2 pairs of pants that cost $39.95 each. How much doe

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

## Answers ( )

Step-by-step explanation:Cost of 1 shirts = 21.89

Cost of 3 shirts = 21.89 x 3 = $65.67

Cost of 1 pair of pant = 39.95

Cost of 2 pairs of pants = 39.95 x 2 = $79.9

Total cost = 65.67 + 79.9 = 145.57

After discount = 145.57 – 5 = 140.57