8. Sergio bought 5 new binders for $4.50 each. He also bought 20 pencils. Six pencils cost $3.60. What is the total amount Sergio spent

Question

8. Sergio bought 5 new binders for $4.50 each. He also bought 20 pencils. Six
pencils cost $3.60. What is the total amount Sergio spent on the folders and
pencils?
7750
A) $34.50
C) $22.50
B) $12.00
D) $21.60

in progress 0
Liliana 2 weeks 2022-01-08T23:57:31+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

  1. Charlotte
    0
    2022-01-08T23:58:58+00:00

    Answer:

    The answer is A

    Step-by-step explanation:

    4.50 x 5 = 22.5

    6 goes into 20, 3 times

    3.60 x 3 = 10.8

    10.8 + 22.5 = 33.3

    then we have the remaining 2 of the 20

    divide 2 by 3.60 = .5555…

  2. Charlotte
    0
    2022-01-08T23:59:20+00:00

    Answer: A) $34.50

    Step-by-step explanation:

    He bought:

    Binders=5(4.50) = $22.50

    Pencils=6 for $3.60

    To find how much he spent on 20 pencils, find how much one pencil costs. If he bought 6 for $3.60, divide.

    \frac{3.60}{6} =0.60

    Now multiply by 20.

    0.60*20=12.00

    So, he spent $12.00 on pencils. Add this to the price of the 5 binders:

    22.50+12.00=34.50

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )