9 weeks and 5 days – 1 week and 6 days ==========

Question

9 weeks and 5 days
– 1 week and 6 days
——————————

in progress 0
Melody 4 days 2022-01-08T04:36:49+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2022-01-08T04:38:26+00:00

    Answer:

    55 days or about 7 weeks

    Step-by-step explanation:

    9(7)= 63              because there are 7 days in one week

    63+5=68

    1(7)=7

    7+6=13

    68-13=55

    0
    2022-01-08T04:38:28+00:00

    55 days and 7 weeks
    I hope this helps

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )