A company had 41 employees in order 980 uniforms for them if they want to give each employee same number of uniforms how many more uniforms

Question

A company had 41 employees in order 980 uniforms for them if they want to give each employee same number of uniforms how many more uniforms should they order so that they don’t have any extra

in progress 0
Melanie 2 hours 2021-09-10T13:53:32+00:00 1 Answer 0

Answers ( )

    0
    2021-09-10T13:54:55+00:00

    Answer:

    They would have to order 4 more uniforms in order to distribute an equal amount to each employee

    Step-by-step explanation:

    First we have to calculate the number of maximum uniforms that can be given to each employee equally

    For this we simply divide the number of uniforms by the number of employees and look only at the whole number

    980/41 = 23.92 = 23

    we don’t round we just take the decimals

    now we multiply the number of maximum uniforms that we can give each one by the number of employees

    23 * 41 = 943

    to the 980 uniforms we subtract the 943

    980 – 943 = 37

    Calculate how much is left to 37 to reach 41

    41 – 37 = 4

    This means that they would have to order 4 more uniforms in order to distribute an equal amount to each employee

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )