A company page $48 for two cases of printer paper each case contains 12 packages of paper next month the company’s office manager needs to o

Question

A company page $48 for two cases of printer paper each case contains 12 packages of paper next month the company’s office manager needs to order eight 180 packages of the same paper if the price per package does not change what would be the total cost of next months order?

in progress 0
Amelia 1 week 2021-09-15T23:18:46+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-09-15T23:19:50+00:00

    Ok I’m just doing this for fun sorry bro ham

    0
    2021-09-15T23:19:51+00:00

    Answer: next month’s order costs $360

    Step-by-step explanation:

    The company pays $48 for two cases of printer paper. If each case contains 12 packages of paper, it means that the total number of packages that the company bought is 12 × 2 = 24 packages

    If they paid $48 for 24 packages,

    Then the price per package is

    48/24 = $2

    The next month, the company’s office manager needs to order 180 packages of the same paper. Since the price per package does not change, then the total cost of the order would be

    180 × 2 = $360

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )