A doctor spends 25 minutes with each patient. How many patients can she see in an 8 hour day?

Question

A doctor spends 25 minutes with each patient.
How many patients can she see in an 8 hour day?

in progress 0
Peyton 2 months 2021-10-05T12:29:00+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-10-05T12:30:17+00:00

    Answer:

    19.2 or 19

    Step-by-step explanation:

    since 1 hr = 60 min

    8×60=480

    480/25=19.2 or 19

    0
    2021-10-05T12:30:50+00:00

    Answer:

    19 patients

    Step-by-step explanation:

    First you have to get both of the terms to be like terms we do this by converting the 8 hours into minutes, we do this by multiplying the 8hrs by 60 minutes, because there are 60 minutes in an hour

    60 * 8 =480

    Now we divide the 480 by 25 because that is the amount of time she spends with each patient

    480รท25=19.2

    We have to round though because the doctor cannot see .2 or 2/10 of a person so we have to round down so the doctor can see 19 patients in an 8 hour day

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )