A pharmacist whose salary became $640 a week had received a 30% pay hike. What was the salary before the increase?​

Question

A pharmacist whose salary became $640 a week had
received a 30% pay hike. What was the salary before
the increase?​

in progress 0
Arianna 1 week 2021-11-18T09:56:11+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-11-18T09:57:27+00:00

    Answer:

    The answer would be 488. 0.3 x 640 = 192.  640- 192 = 488. 0.3 is 30% in decimal form.

    0
    2021-11-18T09:57:33+00:00

    640 x 0.30= 192

    640-192= 448

    448 is the answer

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )