Betty is saving up her allowance. If she starts with $15 and ends up with $135 after 6 weeks, how much does she get each week?

Question

Betty is saving up her allowance. If she starts with $15 and ends up with $135 after 6 weeks, how much does she get each week?

in progress 0
Genesis 3 weeks 2021-09-08T11:47:07+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-09-08T11:48:30+00:00

    $20 a week.
    135-15=120
    120/6 = 20

    0
    2021-09-08T11:48:41+00:00

    $9 each week 135 divided by 15 equals 9 and a way you can check your answer is by doing 9 times 15

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )