Brendon had total job benefits of $39,500 last year. He was required to wear a shirt with the company logo on it for work that he was respon

Question

Brendon had total job benefits of $39,500 last year. He was required to wear a shirt with the company logo on it for work that he was responsible for buying. Brendon purchased 12 shirts for work during the year at a cost of $23.95 each. He was also required to attend a training at a cost to him of $135. What was Brendon’s total employment compensation last year? a. $39,077.60 b. $39,212.60 c. $39,341.05 d. $39,922.40

in progress 0
Sophia 3 weeks 2021-09-09T00:24:50+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-09-09T00:25:58+00:00

    Answer:

    The answer is a

    Step-by-step explanation:

    23.95×12=287.4+135=422.4

    39,500-422.4=39,077.6

    0
    2021-09-09T00:26:13+00:00

    Answer:

    A. 39,077.6

    Step-by-step explanation:

    To figure out this problem you would need to find out the total amount he had to pay for the shirts and the training.

    23.95 * 12 = 287.4

    Then, add the training.

    287.4 + 135 = 422.4

    You would then subtract from the total.

    39500 - 422.4 = 39,077.6

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )