Four friends each bought a movie ticket and two boxes of candy at a movie theater. The tickets were $ 7.50 and the boxes of candy cost the

Question

Four friends each bought a movie ticket and two boxes of candy at a movie theater. The tickets were $ 7.50 and the boxes of candy cost the same amount. If the total cost for all four friends was $ 58.00, what was the price of one (1) box of candy.

in progress 0
Ariana 5 days 2021-10-09T21:40:48+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-10-09T21:41:51+00:00

    Answer:

    $7

    Step-by-step explanation:

    58-7.50×4=30 58-30=28/4=7

    0
    2021-10-09T21:42:13+00:00

    Subtract the cost of tickets from the total. 4×7.5=30. 58-30=28. Eight boxes of candy were purchased in total. Use c to represent candy. 8c=28. Finally, divide both by 8. 28/8= 3.5. The answer is $3.50.

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )