Garth has a summer job and earns $9.32 per hour. One week, he works 1634 hours. He deposits $150 in a bank and decides to use the rest of th

Question

Garth has a summer job and earns $9.32 per hour. One week, he works 1634 hours. He deposits $150 in a bank and decides to use the rest of the money to buy raffle tickets. Each raffle ticket costs $0.50. How many raffle tickets can Garth buy?

in progress 0
Quinn 1 week 2021-09-08T18:13:00+00:00 1 Answer 0

Answers ( )

    0
    2021-09-08T18:14:37+00:00

    Answer:

    He can buy 30157 raffle tickets

    Step-by-step explanation:

    Garth has a summer job and earns $9.32 per hour. One week, he works 1634 hours. This means that the total amount he earned that week is

    9.32 × 1634 = $15228.88

    He deposits $150 in a bank and decides to use the rest of the money to buy raffle tickets. It means that the amount he spent in buying the raffle tickets is

    15228.88 – 150 = $15078.88

    If each raffle ticket costs $0.50, then the number of raffle tickets that Gareth can buy is

    15078.88/0.5 = 30157 tickets

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )