60 minutes makes one hour, to convert 168hours to minute, multiply 168 by 60 = 10,080 minutes; To seconds,10,080minutes to seconds =multiply by 60, because 60seconds makes 1 minute

= 10,080 x 60 = 604,800 seconds

Therefore, 604,800 seconds= $6048, we divide $6048 by 604,800 seconds

One second will be 6048/604,800 = 0.01

I hope this is clear, please mark as brainliest answer.

## Answers ( )

Answer: 0.01 cent per second

Step-by-step explanation:

If 6048 = one week

First we convert one week to seconds

24 hours makes 1 day, and seven days makes 1 week

24 hours x 7 days=168 hours

Then convert hours to seconds

60 minutes makes one hour, to convert 168hours to minute, multiply 168 by 60 = 10,080 minutes; To seconds,10,080minutes to seconds =multiply by 60, because 60seconds makes 1 minute

= 10,080 x 60 = 604,800 seconds

Therefore, 604,800 seconds= $6048, we divide $6048 by 604,800 seconds

One second will be 6048/604,800 = 0.01

I hope this is clear, please mark as brainliest answer.

Answer:$100 If your talking about dollars

Step-by-step explanation: