Jenny peddled her bike 13 miles in 30 minutes. If she traveled at the same speed, how far would she travel in 2 hours?

Question

Jenny peddled her bike 13 miles in 30 minutes. If she traveled at the same speed, how far would she travel in 2 hours?

in progress 0
Ayla 2 weeks 2021-09-12T01:33:17+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-09-12T01:35:05+00:00

    Answer:

    Jenny would travel 52 miles in 2 hours!

    Step-by-step explanation:

    First I’m going to figure how many miles per hour Jenny is going.

    We see that she traveled 13 miles in 30 minutes.

    So, If we double this then we will get how many miles in one hour she is going.

    13 x 2 = 26

    30 x 2 = 60

    Jenny is going 26 miles per hour.

    Now to find out how many miles per two hours we simply double it again.

    26 x 2 = 52

    1 x 2 = 2

    Jenny would travel 52 miles in 2 hours!

    ~CaityConcerto

    0
    2021-09-12T01:35:15+00:00

    Answer:

    Jenny would travel 52 miles in 2 hours.

    Step-by-step explanation:

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )