Lawrence drives the same distance monday through Friday commuting to and from work. Last week Lawrence drove 25 miles on the weekend for a t

Question

Lawrence drives the same distance monday through Friday commuting to and from work. Last week Lawrence drove 25 miles on the weekend for a total of 60 miles for the week. Find the distance Lawrence drives each day commuting to and from work

in progress 0
Arianna 2 weeks 2021-11-19T12:22:04+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-11-19T12:23:13+00:00

    Answer:

    7 miles

    Step-by-step explanation:

    60 – 25 = 35

    35 miles in 5 days

    35/5 = 7 miles

    0
    2021-11-19T12:24:01+00:00

    Answer:

    60 – 25 = 35

    35 / 7 = 5

    Lawrence drives 5 miles each day commuting to and from work.

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )