Max was paid $429.50 on April 1st for his paycheck. Max spent $122 on some bills for the month of April on April 2nd. Max

Question

Max was paid $429.50 on April 1st for his paycheck.
Max spent $122 on some bills for the month of April on April 2nd.
Max went on a date on April 5th and paid $36.75 for the dinner bill.
Max went grocery shopping and paid $72.90 for his groceries on April 10th.
Max mowed his neighbor’s grass on April 12th and got $20 for doing it, he deposited that into his
account
Max rented a movie for $4.99 on Amazon Prime on April 19th.
How much money does Max have as of April 19th after he rents the movie?

in progress 0
Eden 2 weeks 2021-09-16T00:32:04+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-09-16T00:33:43+00:00

    Answer:

    $212.86

    Step-by-step explanation:

    429.50 – 122 = 307.50

    307.50 – 36.75 = 270.75

    270.75 – 72.90 = 197.85

    197.85 + 20 = 217.85

    217.85 – 4.99 = 212.86

    0
    2021-09-16T00:33:51+00:00

    Answer:

    212.86

    Step-by-step explanation:

    429.50 – 122.00 = 307.50

    307.50 – 36.75 = 270.75

    270.75 – 72.90 = 197.85

    197.85 + 20.00 = 217.85

    217.85 – 4.99 = 212.86

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )