Nancy exercises for 3/4 hours each day for 6 days in a row. Altogether, how many hours does she exercise during 6 days?

Question

Nancy exercises for 3/4 hours each day for 6 days in a row. Altogether, how many hours does she exercise during 6 days?

in progress 0
Anna 2 weeks 2021-10-07T11:59:18+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-10-07T12:00:28+00:00

    Answer:

    4 1/2 Hours is the amount she worked out

    Step-by-step explanation:

    3/4 = 45 min

    45 x 6 = 270 min

    270 ÷ 60 = 4.5 Hours

    4.5 Hrs + 4 Hours 30 Min = 4 1/2

    0
    2021-10-07T12:00:37+00:00

    Answer:

    4 1/2

    Step-by-step explanation:

    3/4 =0.75

    0.75*6 =4.5

    4.5=4 1/2

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )