Ryan has 6 stacks of Xbox games on a shelf. Each stack has 10 games. If Ryan adds 2 more stacks of 10 games to the shelf how many games will

Question

Ryan has 6 stacks of Xbox games on a shelf. Each stack has 10 games. If Ryan adds 2 more stacks of 10 games to the shelf how many games will Ryan have?

in progress 0
Caroline 2 weeks 2022-01-01T14:12:42+00:00 1 Answer 0 views 0

Answers ( )

    0
    2022-01-01T14:14:19+00:00

    Answer:

    The correct answer is 80.

    Step-by-step explanation:

    Ryan has 6 stacks of Xbox games on a shelf with 10 games on each stack.

    Number of Xbox games on the shelf initially = 6 × 10 = 60

    Ryan is adding 2 more stacks of 10 games to the shelf.

    Thus number of new games he has added to the stack = 2 × 10 = 20.

    Therefore total number of games that Ryan would have in the end = 60 + 20 = 80.

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )