Sasha runs at a constant speed of 3.6 m/s for half hour. Then she walks at a rate of 1.6 m/s for half an hour how far did Sasha run and walk

Question

Sasha runs at a constant speed of 3.6 m/s for half hour. Then she walks at a rate of 1.6 m/s for half an hour how far did Sasha run and walk in 60 minutes

in progress 0
Ximena 2 weeks 2021-09-28T18:23:50+00:00 2 Answers 0

Answers ( )

    0
    2021-09-28T18:24:56+00:00

    Answer:

    Step-by-step explanation:

    Distance = speed × time

    Sasha runs at a constant speed of 3.6 m/s for half hour. This means that the distance she covers while running would be

    3.6 × 0.5 = 1.8 miles

    Then she walks at a rate of 1.6 m/s for half an hour. This means that the distance she covers while walking would be

    1.6 × 0.5 = 0.8 miles

    Total distance that Sasha covered in running and walking for 60 minutes is

    1.8 + 0.8 = 2.6 miles

    0
    2021-09-28T18:25:46+00:00

    Answer:

    9360 meters

    Step-by-step explanation:

    3.6 * 60 = 216 meters/minute

    216 * 30 = 6480 meters in a half hour

    1.6 * 60 = 96 meters/minute

    96 * 30 = 2880 meters in a half hour

    6480 + 2880 = 9360

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )