working 6 days, a worker earned 150000 LL a) How much will he earn by working 21 days?

Question

working 6 days, a worker earned
150000 LL
a) How much will he earn by working 21
days?

in progress 0
Ruby 4 weeks 2021-12-31T00:57:06+00:00 1 Answer 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-31T00:58:38+00:00

    Answer:

    525,000 LL

    Step-by-step explanation:

    6 x 3 = 18 (days)

    150,000 x 3 = 450,000

    21 – 18 = 3 so 6 * 2 = 3 ( 150,000 *(divide)  2 = 75,000)

    so 450,000 + 75,000 = 525,000

Leave an answer

45:7+7-4:2-5:5*4+35:2 =? ( )